Kim Kardašijan: Pijem pilule za kontracepciju od 14. godine

Izvor: Blic, 19.Jun.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Pijem pilule za kontracepciju od 14. godine

Taman kad su svi pomislili da više nema šta novo da se sazna o sestrama Kardašijan, Kim je u šouu kod Opre Vinfri izjavila kako joj je majka Kris Džener dozvolila da pije antibebi pilule kad je imala 14 godina.

Ona je objasnila da je želja za pilulama bila proizvod želje da izgubi nevinost sa dečkom sa kojim je tada bila dve godine u vezi.

- Kada sam želela da imam seks po prvi put, imala sam 15 godina. I kad sam rekla mami, ona je rekla: "Ok, onda ćemo da te >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stavimo na kotracepciju" - rekla je Kim Opri.

Starleta je govorila i o snimku seksa koji je objavio njen bivši dečko Rej Džej pre pet godina.

- Mislim da me svet tako i upoznao. To jeste bio negativan način, i zato sam morala da radim deset puta vrednije da bih ljudima pokazala ko sam - objasnila je Kardašijanova.

Opra je tokom dugog intervjua postavila i pitanje o Krisu Hamfrizu, sa kojim je Kim bila manje od tri meseca u braku. Kim je potvrdila svoju raniju priču o tome kako njihov brak nije bio isceniran, i da na taj brak gleda kao na lekciju, a ne na grešku.

Kim je trenutno u vezi sa reperom Kanjeom Vestom, koji je stariji od nje 5 godina.

- Uvek sam se zabavljala sa mlađim momcima, ali sada mi je drago što sam sa nekim ko je stariji par godina - rekla je starleta.

Povezane vesti: Kim Kardašijan čita filozofske knjige da zadivi Kanjea Vesta Kim Kardašijan i Kanje Vest planiraju venčanje Kim Kardašijan i Kanje Vest se verili

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Kardašijan: Od 15. godine pijem pilule za kontracepciju!

Izvor: Svet, 19.Jun.2012

Taman kad su svi pomislili da više nema šta novo da se sazna o sestrama Kardašijan, Kim je u šouu kod Opre Vinfri izjavila kako joj je majka Kris Džener dozvolila da pije antibebi pilule kad je imala 14 godina. Ona je objasnila da je želja za pilulama bila proizvod želje da izgubi nevinost sa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.