Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keln: Belijsku novinarku maltretirali tokom prenosa uživo (VIDEO)

KELN - Prvog dana karnevala u Kelnu podnesene su čak dvadeset i dvije prijave za seksualne napade, izvijestila je u njemačka policija, napominjući da je to više nego ranijih godina.

Svake se godine od početka do kraja karnevala, po podacima policije, dogodi se oko pedeset seksualnih prestupa.

Oko 180 ljudi završilo je u policijskom pritvoru nakon karnevalskih proslava u četvrtak, a 11 policajaca je lakše povrijeđeno u različitim sukobima. Jedna je žena prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kako je silovana dok se vraćala kući s karnevala.

Policija je dobila ukupno 224 prijave, uključujući i one o seksualnim napadima, od učesnika karnevala u Kelnu.

Među njima je i prijava belgijske televizijske novinarke koju su dodirivali i maltretirali dok je izvještavala uživo.

(NN, index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karneval u Kelnu, 22 prijave za seksualne napade

Izvor: B92, 05.Feb.2016

Keln -- Prvoga dana karnevala u Kelnu podnete su 22 prijave za seksualne napade, saopštila je nemačka policija, napominjući da je to više nego ranijih godina...Prošle je godine podneto devet takvih prijava, objavila je kelnska policija, istakavši da se veći broj seksualnih napada može pripisati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.