Kažiprst i Suzana ipak na B92, i to UŽIVO

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažiprst i Suzana ipak na B92, i to UŽIVO

Preokret u drami sa emisijom B92 - Kažiprst.

Foto: B92

Izlgeda da su autorke emisije "Kažiprst" na B92 uspele da postignu dogovor sa menadžmentom ove televizije, i da ćemo Suzanu Trninić ipak i dalje gledati u ulozi voditeljke i to "uživo".

Sudeći prema njenom poslednjem tvitu, postignut je dogovor da "Kažiprst" bude deo Vesti koje se emituju u 16 časova.

"Vama je stalo do kažiprsta, Kažiprstu je stalo do vas i B92. Od utorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kažiprst UŽIVO , u vestima u 16. vidimo se iz novog stuija", napisala je Suzana Trninić na Twitteu.

Vama je stalo do #Kažiprsta, #Kažiprstu je stalo do vas i do #B92! Od utorka - #Kažiprst UŽIVO, u vestima u 16! Vidimo se iz novog studija.

— Suzana Trninic (@SuzanaTrninic) October 31, 2014

Da podsetimo, Suzana Trninić je u sredu vodila emisiju Kažiprst u kojoj je gost bila dramaturg Biljana Srbljanović i tada se od publike oprostila rečima:"Sutra sa vama moja koleginica Tatjana Aleksić, a mi se vidimo u nekom drugom filmu. Svaka asocijacija na ovu moju rečnicu vam je pogrešna. Doviđenja".

Tokom dana putem Twittera pojasnila je da je zbog odluke menadžmenta da njena emisija više ne ide uživo odlučila da je više ne radi.

Informativna kuća B92 potom je juče, takođe putem društvenih mreža, javnost obavestila da je zahtev za snimanjem Kažiprsta postavljen jer je "studio" tesan:

"TV B92 i Suzana Trninić planiraju prekid saradnje. Prelazak u novi studio podrazumeva snimanje "Kažiprsta", što autorki emisije ne odgovara".

Srećom po brojne gledaoce kažiprsta, izgleda da je problem konačno rešen.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.