Katar ostaje blokiran

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katar ostaje blokiran

Kairo -- Četiri arapske zemlje koje bojkotuju Katar saopštile su da će njihove sankcije Dohi ostati na snazi sve dok Katar ne ispuni njihove zahteve.

U zajedničkom saopštenju koje su objavili njihovi državni mediji, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat i Bahrein navode da cene napore Sjedinjenih Američkih Država u borbi protiv terorizma, ali da će one pažljivo pratiti ponašanje Katara, prenosi Rojters.

SAD i Katar su potpisali sporazum o borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv finansiranja terorizma tokom posete američkog državnog sekretara Reksa Tilersona Dohi.

Ove četiri zemlje uvele su sankcije Kataru prošlog meseca optužujući ga za finansiranje militantnih grupa i savezništva sa Iranom, što Doha negira.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Katar ostaje blokiran

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017

KAIRO - Četiri arapske zemlje koje bojkotuju Katar saopštile su da će njihove sankcije Dohi ostati na snazi sve dok Katar ne ispuni njihove zahtjeve...U zajedničkom saopštenju koje su objavili njihovi državni mediji, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat i Bahrein navode da cijene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.