Karijera mi je propadala dok sam bio sa Dženifer Lopez

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karijera mi je propadala dok sam bio sa Dženifer Lopez"

Glumac Ben Aflek u periodu od 2002. do 2005. bio je u vezi sa Dženifer Lopez, koju je u najnovijem intervjuu okrivio za svoje poslovne neuspehe.

Holivudski glumac gostovao je u tok-šouu voditelja Bila Simonsa gde je govorio o svojoj strasti prema sportu, a u jednom momentu dodatakao se tema iz privatnog života, kao i ranijih afera, te je tako prokomentarisao vezu sa pop divom Dženifer Lopez.

- Tokom veze sa Dženifer Lopez propala su mi tri filma. To je bio najložiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << momenat u mom životu i karijeri. Prema rečima ljudi, tada sam bio glumac bez talenta i bez humora - rekao je Aflek.

Novi poslovni uspesi za Afleka došli su tek nakon raskida sa slavnom Džej Lo, kada je ssimio filmove "Gone Baby Gone" i "The Town" za koji je dobio i Oskara.

Dženifer i Ben tokom veze bili su najeksponirani par u Holivudu. Pritisak je bio toliko veliku da su Aflekova filmska ostvarenja doživela debakl. Iako se nisu obazirali na loše momente, par se verio 2005. ali i ubrzo rakinuo odlukom glumca koji nije želeo da rizikuje karijeru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.