Kardašijanka razbesnela i Amere i muslimane

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardašijanka razbesnela i Amere i muslimane

Kloi Kardašijan našla se na udaru svojih fanova jer je na Instragramu objavila fotografiju, koja je razbesnela Amerikance. Naime, Kloi je tokom svog boravka u Dubaiju pozira sa nikabom u stilu konzervativnih Arapkinja.

- Habibi Love - napisala je Kloi, a onda su uslediti negativni komentari.

- Zar si zaista tolika budala? Tvoje uvlačenje je odvratno - napisala je jedna devojka.

- U Ujedinjenim Arapskim Emiratima nije potrebno nositi nikab. Jedina zemlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kojoj moraju da se nose abaja i marama je Saudijska Arabija. Uopšte govoreći, ovo je jako bezobrazno prema meni kao muslimanski. Mojoj mami govore razne uvrede jer nosi maramu, a onda se pojavi Kloi niotkuda i za to dobije hiljade lajkova - dodala je još jedna devojka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li je moguće? Stavila je nikab i razbesnela Arape

Izvor: B92, 28.Maj.2015

Starleta nije baš upućena u svet oko sebe....Kloi Kardašijan je boravila u Dubaiju i na glavu je stavila nikab. Potom je napravila selfi i okačila ga na Instagram, a pored je napisala "Habibi love". Ova slika izazvala je bujicu negativnih komentara..."U Ujedinjenim Arapskim Emiratima nije potrebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.