Kan: Kidnapovana vlasnica elitnog hotela

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kan: Kidnapovana vlasnica elitnog hotela

Direktorka hotela sa pet zvezdica u francuskom Kanu, Žaklin Vejreh, kidnapovana je u blizini svoje kuće, saopštio je lokalni javni tužilac Žan-Mišel Pretr.

Vejreh (76), direktorka "Gran Otela" u Kanu, oteta je iz svog automobila usred dana i pred očima više prolaznika, rekao Pretr, navodeći da su je napadači primorali da pređe iz svog crnog terenca u drugo vozilo, prenela je agencija AFP.

"Žena tih godina, kidnapovana u takvim okolnostima - svi smo veoma zabrinuti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveo je tužilac.

Pokrenuta je policijska istraga u cilju hvatanja pripadnika "organizovane bande" i osigura bezbedan povratak otete žene.

To nije prvi put da je Vejrehova na meti bandi otmičara, pošto su 2013. godine kriminalci pokušali da je otmu ispred njene garaže.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

USRED BELA DANA U Kanu kidnapovana direktorka luksuznog hotela

Izvor: Blic, 24.Okt.2016

Direktorka hotela sa pet zvezdica u francuskom Kanu, Žaklin Vejreh, danas je kidnapovana u blizini svoje kuće, saopštio je lokalni javni tužilac Žan-Mišel Pretr...⚡️SUIVI - La femme kidnappée en pleine rue ce midi à #Nice s'appelle Jacqueline #Veyrac, propriétaire du Grand Hôtel à Cannes....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.