Izvor: Beta, 23.Mar.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion pao na kamionet i ubio vozača

Jedan čovek poginuo je danas u Crnoj Gori kada je kamion s peskom pao sa uzvišenja na kamionet na magistralnom putu kod Buljarice.U prevrtanju kamiona bez vozača na kamionet na putu kod Buljarice teško je povredjena jedna osoba.Policija je potvrdila da je poginuo vozač kamioneta R.B. iz Podgorice, dok je suvozač M.V. teško povredjen.Do nesreće je došlo kada je kamion natovaren peskom parkran na uzvišenju, bez vozača, krenuo i s visine od 12 metara pao na kamionet koji se kretao magistralom, prenosi portal Vijesti.Vozač kamioneta je poginuo na licu mesta. Policija i tužilac su obavili uvidjaj.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora, kamion pao na kamionet i ubio vozača

Izvor: RTS, 23.Mar.2017

. Jedan čovek poginuo je u Crnoj Gori kada je kamion s peskom sa uzvišenja pao na kamionet na magistralnom putu kod Buljarice.

Nastavak na RTS...

Kamion pao na kamionet i ubio vozača

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2017

Jedan čovek poginuo je danas u Crnoj Gori kada je kamion s peskom pao sa uzvišenja na kamionet na putu kod Buljarice...Policija je potvrdila da je u prevrtanju kamiona bez vozača na kamionet poginuo vozač kamioneta R.B. iz Podgorice, dok je suvozač M.V. teško povredjen...Do nesreće je došlo kada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.