Kako da razgovarate sa prijateljima za 0 dinara?

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da razgovarate sa prijateljima za 0 dinara?

Odaberite tri omiljena mts broja i razgovarajte i šaljite SMS poruke za 0 dinara, uz uslugu Tri omiljena broja.

Prijatelji su veliko bogatstvo i kada nismo zajedno sa njima mobilni telefoni nam omogućavaju da ostanemo u kontaktu. Zbog toga je mts za sve pripejd korisnike, kao i korisnike tarifnog profila Kontrola troškova, omogućio da razgovaraju i šalju SMS poruke ka tri omiljena mts broja za 0 dinara uz uslugu Tri omiljena broja.

Tri omiljena broja možete da aktivirate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putem mts pripejd vodiča, pozivom na *100#, u delu Dodatno/Tri omiljena broja, ili slanjem besplatne SMS poruke na broj 687 sa tekstom TRI.

Naknada za korišćenje ove usluge iznosi 406,78 dinara i naplaćuje se sa vašeg pripejd računa, a obuhvata 30 dana razgovora sa tri omiljena mts broja i slanje SMS poruka po ceni od 0 dinara.

Prva tri omiljena broja možete besplatno da definišete, a svaka promena nakon toga se naplaćuje po ceni od 120 dinara.

Za više informacija o usluzi Tri omiljena broja posetite sajt mts-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako da razgovarate sa prijateljima za 0 dinara?

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015

Foto: mts. Odaberite tri omiljena mts broja i razgovarajte i šaljite SMS poruke za 0 dinara, uz uslugu Tri omiljena broja...Prijatelji su veliko bogatstvo i kada nismo zajedno sa njima mobilni telefoni nam omogućavaju da ostanemo u kontaktu. Zbog toga je mts za sve pripejd korisnike, kao i korisnike...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.