Izvor: Blic, 02.Jan.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLONA A: "VOJVODA" Poslednji hit iz Slagalice u 2016. nasmejao publiku i sve u studiju

Novogodišnja epizoda čuvenog kviza "Slagalica" dobro je nasmejala gledaoce i to samo nekoliko sati pre nego što smo ispratili 2016. godinu. Takmičar na plavoj poziciji je poslednju igru, asocijaciju učinio mnogo zanimljivijom nego inače.

Dejan Kovačević, kako se mladić zove, je nakon što je otvorio kolonu sa rešenjem "vojvoda", odmah kao konačno rešenje izgovorio: "Šešelj" i nije mogao da se ne nasmeje sam sebi.

Njegovu reakciju možete da vidite na 17:20 u snimku.

Konačno rešenje je ipak bilo "Velington", a Dejan je izgubio na osnovu dotadašnjh osvojenih bodova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednji hit iz Slagalice nasmejao publiku i sve u studiju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2017

Novogodišnja epizoda čuvenog kviza "Slagalica" dobro je nasmejala gledaoce i to samo nekoliko sati pre nego što smo ispratili 2016. godinu. Takmičar na plavoj poziciji je poslednju igru, asocijaciju učinio mnogo zanimljivijom nego inače...Dejan Kovačević, kako se mladić zove, je nakon što je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.