KANJE OPET REPUJE O KIM: Njenu bih guzu umočio u zlato!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANJE OPET REPUJE O KIM: Njenu bih guzu umočio u zlato!

Kanje Vest ponovo je repovao o svojoj verenici Kim Kardašijan

"Draga, hajdemo u Francusku da možeš trčati okolo bez gaća, ti si trofej..." samo su neke od rima kojima je Vest opevao svoju zaručnicu u pesmi "I Won".

U saradnji s reperom Futureom, Vest je izdao pjesmu "I Won" u kojoj obojica repaju o svojim bujnim devojkama. U ovoj pesmi Kanje je odao počast Kiminoj famoznoj stražnjici koju bi, kako kaže, voleo da umoči u zlato.

"Uspeo sam i pobedio NBA i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << NFL igrače i zato svaki put kad dam go imam osećaj da sam pobedio na Super boulu. Voleo bih njenu guzu da umočim u zlato" repuje Kanje

"Draga, hajdemo u Francusku da možeš trčati okolo bez gaća", nastavlja Vest. U pesmi spominje i dijamantni verenički prsten koji je dao starleti, njihovu ćerkicu Nort, ali i Kimine sestre koje su trofeji kao i ona.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kanje repuje o Kim: Tvoju guzu bih umočio u zlato!

Izvor: Press, 20.Apr.2014

Reper Kanje Vest ponovo je posvetio pesmu svojoj izabranici Kim Kardašijan, sa kojom je nedavno dobio i kćerkicu.. Zajedno sa reperom Fjučrom, Vest je obajvio singl "I Won" u kojoj obojica repuju svojim zanosnim devojkama. U ovoj pesmi Kanje je u stvari pokazao koliko voli famoznu guzu Kim Kardašijan,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.