KAKVA LINIJA Indira blista i u 50. godini

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA LINIJA Indira blista i u 50. godini

Folkerka Indira Radić nedavno je napunila 50 godina, a da godine rade za nju dokazuju fotografije sa njenog odmara na Kipru.

Pevačica koja se posle duže pauze ponovo vratila na scenu, imala je dosta nastupa, te je otišla na zaslužen odmor na Kipar, odakle postavlja fotografije koje zaustavljaju dah pripadnicima jačeg pola, iako je Indira zakoračila u šestu deceniju života.

Indira je postavila fotografije sa plaže, na kojima pozira u belom kupaćem kostimu, a ništa manje nisu izazovne ni fotke iz njene hotelske sobe.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOT OR NOT? Indira u kupaćem

Izvor: Blic, 30.Jun.2016

Pevačica Indira Radić trenutno je na Kipru gde se sunča, uživa i odmara...Kako je došlo leto, red je da se pokaže ko čime raspolaže, a Indira Radić i te kako može da se pohvali dobrom figurom. Ona je napunila 50 godina i po mišljenju mnogih, dobro izgleda...Međutim, ima i komentara onih kojima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.