KAKAV NAVIJAČ: Čika Rume dao stan za niški Sinđelić!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV NAVIJAČ: Čika Rume dao stan za niški Sinđelić!

Ovaj sredovečni gospodin odlučio je da proda stan kako bi dobijenim parama pomogao Sinđeliću.

Niški fudbalski kolektiv Sinđelić, živeći u uslovima totalne nemaštine, deli sudbinu mnogih klubova u Srbiji, ali ga od mnoštva izdvajaju verni navijači. Preciznije, verni navijač po imenu Rume Ilić.

Prema pisanju Sportskog žurnala, ovaj sredovečni gospodin odlučio je da proda stan kako bi dobijenim parama pomogao Sinđeliću.

Ugovor o pozajmici je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potpisan, a Rume je posle postignutog dogovora optimistički zaključio da će njegov voljeni Sinđelić uspeti da se izvuče iz finansijskih problema, koji ga već godinama guše i prete da ga ugase. Kako Kurir saznaje, 67-godišnji Rume Ilić već dugo godina živi u inostranstvu, a u mlađim danima uspešno se bavio gimnastikom. Sinđelić se takmiči u Srpskoj ligi, grupa Istok, i trenutno zauzima 13. mesto.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.