Ostavke u DSS-u

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavke u DSS-u

Kandidat za potpredsednika DSS Miloš Jovanović zatražio je danas od Glavnog odbora stranke podršku za svoju kandidaturu i najavio da će se u slučaju da bude izabran na tu funkciju, kandidovati i za predsednika DSS-a.

Foto: Sccreenshot/DSS

Obraćajući se članovima GO, Jovanović je ocenio da primarno pitanje te stranke ne treba da budu lokalne koalicije već zašto je DSS za dve godine izgubio trećinu birača.

Otvoreni deo sednice GO DSS-a završen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je oko 13 časova, nakon čega će članovi tog tela glasati o Jovanovićevoj kandidaturi.

Ranije je Marko Jakšić podneo ostavku na članstvo i sve funkcije u DS-u, dok je Slaviša Ristić podneo ostavku na mesto potpredsednika i člana Glavnog odbora stranke, zbog, kako su naveli, "kolaboracije sa Srpskom naprednom strankom".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jovanović: Kandidovaću se za predsednika DSS

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Beograd -- Kandidat za potpredsednika Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović zatražio je od Glavnog odbora podršku za svoju kandidaturu...Osim toga, on je najavio da će se u slučaju da bude izabran na tu funkciju, kandidovati i za predsednika DSS-a...Obraćajući se članovima GO, Jovanović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.