Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović: Vukovar je hrvatski ponos

Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je danas na obeležavanju 20. godisnjice pada Vukovara da je taj grad hrvatski ponos. "Ovde se nalazimo svake godine da obeležimo žrtvu Vukovara. Vukovar je simbol i motivacija da radimo više i bolje i ostvarimo dobro za naše građane", rekao je Josipović. Predsednik Sabora Luka Bebić novinarima je rekao da za Vukovar nikad nije moguće previše učiniti. On je kazao da su "tromesečnim herojskim otporom 1991. branitelji Vukovara ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josipović: Vukovar je hrvatski ponos

Izvor: EMportal, 18.Nov.2011

Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio danas na obeležavanju 20. godišnjice pada Vukovara da je taj grad hrvatski ponos. "Ovde se nalazimo svake godine da obeležimo žrtvu Vukovara. Vukovar je simbol i motivacija da radimo više i bolje i ostvarimo dobro za svoje građane", rekao je Josipović.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.