Još jeziviji detalji zločina kod Kovina: Silovao sestričinu, a sada priča da je ona sama to želela

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jeziviji detalji zločina kod Kovina: Silovao sestričinu, a sada priča da je ona sama to želela

Javnost se ponovo zgrozila na još jedno hapšenje silovatelja A.N. (40) iz Mramorka kod Kovina, koji je u nekolikonavrata seksualno iskorišćavao svoju sestričinu I.N.

Nesrećna devojčica ostala je trudna, a njen ujak uhapšen.

On je na saslušanju u Tužilaštvu u Smederevu tvrdio da je " seks uvek bio dobrovoljan i da je on ni na šta nije prisiljavao". Kada mu je postavljeno pitanje na temu trudnoće devojčice, rekao je da ništa ne zna o tome.

On je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pilikom saslušanja negirao da je u srodstvu sa devojčicom, tvrdeći da je njegova majka zatrudnela sa drugim čovekom, a ne sa onim koji se u knjigama vodi kao njegov otac. Sumnja se da time hoće da skine otežavajuću okolnost.

Njemu preti 15 godina zatvora ukoliko se dokaže krivično delo.

Podsećanja radi, višemesečno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici. Rekla je da ne može više da podnese ujaka, koji je mesecima silovao.

Priznala je i da joj je ujak napravio dete i da je trudna – rekao je za Alo izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs/Alo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.