Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva dana za prijavu za banjsko liječenje

BIJELJINA - Korisnici boračko-invalidske zaštite imaju još dva dana da podnesu zahtjev za besplatno banjsko liječenje na osnovu javnog poziva raspisanog 8. aprila, podsjećaju iz Gradske uprave Bijeljina.

"Rok ističe 23. aprila, a pravo podnošenja zahtjeva imaju svi članovi porodica poginulih boraca i ratni vojni invalidi od prve do šeste kategorije", navode u Gradskoj upravi.

Na osnovu, tendera, koji je provelo Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite, ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 35 korisnika iz Bijeljina imaće mogućnost besplatnog liječenja u Banji Dvorovi.

U Bijeljini je evidentirano 3.497 korisnika boračko-invalidske zaštite koji imaju pravo na podnošenje zahtjeva, a svake godine bude odobreno liječenje 35 lica.

U Gradskoj upravi kažu da je, osim zahtjeva, potrebno priložiti rješenje o priznatom statusu i kategorizaciji boraca, nalaz i preporuku nadležne zdravstvene ustanove, a porodice poginulih boraca treba da prilože i izjavu o zajedničkom domaćinstvu.

Zahtjevi se mogu predati svaki radni dan, odnosno još sutra i u četvrtak, od 8.00 do 16.00 časova u šalter sali Gradske uprave Bijeljina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Okrugli sto o porodičnim firmama u RS

Izvor: Capital.ba, 22.Apr.2015, 11:26

BANJALUKA, Centar za edukaciju „Pro Educa“ iz Banjaluke u saradnji sa Gradskom upravom grada Bijeljina i Područnom privrednom komorom Bijeljina organizuje okrugli sto o porodičnim firmama u Republici Srpskoj, koji će se održati 23.aprila 2015. godine u zgradi Gradske uprave / Trg Kralja Petra...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.