Jociću ukinut pritvor,ipak u zatvor

Izvor: B92, 28.Dec.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jociću ukinut pritvor,ipak u zatvor

Beograd -- Sretenu Jociću ukinut pritvor u postupku koji se vodi zbog ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanica. Jocić će odmah biti upućen na izvršenje kazne od 15 godina.

Večeras, na glavnom pretresu pred većem posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, usvojen je predlog odbrane Sretena Jocića i ukinut mu je pritvor u postupku koji se vodi pred ovim sudom zbog ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanica. On se ipak neće naći na slobodi.

Jocić će odmah biti upućen na izvršenje kazne zatvora u trajanju od 15 godina, na osnovu pravnosnažne presude za ubistvo Goksija Bombasa.

Nastavak suđenja za ubistvo Pukanića zakazan je za kraj januara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joci Amsterdamu ukinut pritvor, ali ipak ide u zatvor

Izvor: S media, 28.Dec.2012

Sretenu Jociću ukinut pritvor u postupku koji se vodi zbog ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanica. Jocić će odmah biti upućen na izvršenje kazne od 15 godina...Večeras, na glavnom pretresu pred većem posebnog odelenja višeg suda u Beogradu, usvojen je predlog odbrane Sretena Jocića i ukinut...

Nastavak na S media...

Jociću ukinut pritvor za slučaj Pukanić, ali ide u zatvor

Izvor: Blic, 28.Dec.2012

Sretenu Jociću - Joci Amsterdamu (49) ukinut je večeras pritvor u postupku za ubistvo hrvatskog novinara Ive Pukanića i njegovog saradnika Nike Franića, ali se neće naći na slobodi, jer je prvosnažno osuđen za ubistvo Gorana Marjanovića i njegove devojke Marije Đorđević...Veće Specijalnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.