Jeziv snimak iz podzemlja: Silazila je niz stepenice, a onda joj je huligan prišao i KRVNIČKI JE ŠUTNUO U LEĐA (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv snimak iz podzemlja: Silazila je niz stepenice, a onda joj je huligan prišao i KRVNIČKI JE ŠUTNUO U LEĐA (VIDEO)

Bezbednosne kamere snimile su divljački napad huligana u stanici berlinskog metroa.

Na snimku se može videti kako mlada žena silazi stepenicama ka peronu, a onda se u kadru pojavljuje grupa mladića. Jedan od njih joj je prišao i nesrećnu devvojku, koja nije ni mogla da nasluti šta će joj se desiti, divljački šutnuo u leđa!

Ona je poletela kroz vazduh i glavom se dočekala na pod, a zgranuti putnici su odmah prišli i pokušali da pomognu žrtvi bezumnog napada. Grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << huligana je mirno nastavila dalje, a jedan od njih je čak zastao i opušteno podigao flašu piva i produžio.

Berlinska policija je objavila da je 26-godišnja devojka prevezena u bolnicu i zamolila sugrađane da pomognu u istrazi ukoliko na snimku prepoznaju nekog od huligana.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šutnuo ženu niz stepenice iz čista mira: Snimak iz berlinskog metroa zgrozio javnost

Izvor: B92, 09.Dec.2016, 10:13

Šokantan snimak prikazuje huligana kako šutira ženu u leđa iz čista mira u trenutku dok ona silazi niz stepenice...Incident iz berlinskog metroa objavio je "Bild“ kao primer pojačanog i ničim izazvanog nasilja koje je sve učestalije na ulicama ovog grada...Snimak prikazuje kako nepoznati muškarac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.