Jevrejka izbodena u arapskom gradu na jugu Izraela

Izvor: B92, 06.Feb.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevrejka izbodena u arapskom gradu na jugu Izraela

Jerusalim -- Nepoznati napadač nožem je napao Jevrejku u arapskom gradu na jugu Izraela i naneo joj teške povrede pre nego što je pobegao, saopštila je policija.

Žena, starosti oko 60 godina, napadnuta je na pijaci u Rahatu, gradu s većinski beduinskim stanovništvom.

U skoro svakodnevnim napadima tokom prethodnih pet meseci Palestinci su ubili 27 Izraelaca, uglavnom u napadima nožem.

U talasu nasilja poginulo je 155 Palestinaca, od kojih su većina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako tvrdi Izrael, napadači, dok su neki stradali u sukobima s izraelskim bezbednosnim snagama.

Izrael navodi da je talas nasilja pokrenut palestinskom kampanjom laži i podsticanjem napada u blizini svetih mesta u Jerusalimu.

Palestinci su odgovorili da je nasilje posledica frustracija zbog skoro poluvekovne okupacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jevrejka izbodena u arapskom gradu na jugu Izraela

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2016

Nepoznati napadač nožem je napao Jevrejku u arapskom gradu na jugu Izraela i naneo joj teške povrede pre nego što je pobegao, saopštila je policija...Žena, starosti oko 60 godina, napadnuta je na pijaci u Rahatu, gradu s većinski beduinskim stanovništvom...U skoro svakodnevnim napadima tokom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.