Ješić: Razumna Vučićeva odluka

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić: Razumna Vučićeva odluka

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić podržao je stav premijera Aleksandra Vučića da Srbija ne daje subvencije na izvoz svojih proizvoda u Rusiju, navodeći da je to razumna i racionalna odluka.

"Ako neko kritikuje Vučića, to je Goran Ješić, ali u situaciji u kojoj izvoz u zemlje EU treba da poraste, jer je to jedina šansa, moram da podržim ovakvu odluku", rekao je Ješić.

Odluka premijera zamagljuje suštinu

Politički analitičar Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Vukadinović ocenio je da odluka premijera Aleksandra Vučića da Srbija neće davati dodatne subvencije za izvoz u Rusiju, zamagljuje suština spora, a to je da Brisel ne dopusti da Srbija ni u malom obimu profitira od sankcija Evropske unije Moskvi.

On je naveo da se premijer "zgodno uhvatio za tu formulaciju "dodatne subvencije" i da na taj način pokušava ono što je dugoročno, a verovatno i srednjoročno nemoguće, a to je da sedi na dve stolice.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.