Izvor: Blic, 19.Jul.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna duša, tela dva: Bliznakinje pričaju ISTE STVARI U ISTO VREME

Bridžit i Pola Pavers su identične jednojajčane bliznakinje iz Kvinslenda u Australiji i u najnovijem intervjuu za britanski program "Dobro jutro, Britanijo" potpuno su oduševile voditelje, ali i javnost svojim sinhronizovanim pričanjem u trajanju od 4 minute.

Bliznakinje se godinama bave spasavanjem ugroženih životinjskih vrsta, najviše pelikana, i vode dva udruženja za njihovo očuvanje. Bliznakinje su stare 42 godine, vegeterijanke su, i pored velike posvećenosti poslu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nemaju baš mnogo slobodnog vremena. Zbog gustog rasporeda najviše pati njihov ljubavni život, pa tako kažu da za muškarce nemaju nimalo vremena.

Iako veruju da su potpuno različite individue, bliznakinje priznaju da se ponekad osećaju kao jedno, čak se isto i oblače i dele jedan mobilni telefon.

Bridžit i Pola se gotovo nikad ne rastaju, a kako tvrdi njihova majka, najduže su bile razdvojene tri dana i to u vreme kad su bile tinejdžerke. Čak su u razmaku od nedelju dana obe imale operacije slepog creva, što je zaista neverovatna slučajnost, piše Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jedna duša, tijela dva: Bliznakinje pričaju ISTE STVARI U ISTO VRIJEME

Izvor: Cafe.ba, 19.Jul.2016

Bridžit i Pola Pavers su identične jednojajčane bliznakinje iz Kvinslenda u Australiji i u najnovijem intervjuu za britanski program Dobro jutro, Britanijo potpuno su oduševile voditelje, ali i javnost svojim sinhronizovanim pričanjem u trajanju od 4 minute.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.