Janković: Izbor Brnabićeve - dodvoravanje Vučića Zapadu

Izvor: Press, 22.Jun.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Izbor Brnabićeve - dodvoravanje Vučića Zapadu

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocenio je da predlog da Ana Brnabić bude mandatarka predstavlja "dodvoravanje" Aleksandra Vučića Zapadu.
Foto:B92.net
Janović je za "Blic" od četvrtka ocenio da se Ana Brnabić kao ministarka državne uprave i lokalne samouprave "rezultatima nije kvalifikovala ni za šta".
"Za vreme njenog mandata kao ministarke državne uprave i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lokalne samouprave vlast je potpuno centralizovana umesto propisane decentralizacije. Gradovi i opštine izgubili su ingerencije i novac, sve odluke donosi partija u Beogradu a državna uprava je do krajnosti politizovana, lišena autoriteta", naveo je Janković.

Govoreći o mogućnosti zajedničkog nastupa opozicije na beogradskim izborima, Janković je kazao da Pokret slobodnih građana razgovara sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i ljudima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Janković: Brnabićeva se nije kvalifikovala ni za šta

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 11:25

Beograd -- Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković izjavio je da se ministarka Ana Brnabić postignutim rezultatima "nije kvalifikovala ni za šta"...On je dodao da predlog da ona bude premijer predstavlja dodvoravanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zapadu...Janković je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.