Jagma za Barbom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2010, 05:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagma za Barbom

Zbog velikog interesovanja publike Vlado Georgiev (33) zakazao je i treći za redom koncert u beogradskom Centru "Sava". On će nastupati 13. 14. i 15. februara, a koncerti su po koncepciji slični onima koje je krajem prošle godine imao u zemunskom "Madlenijanumu".

Album u martu: Vlado Georgiev

Objavljivanje albuma pomerio sam za mart, zato što sam u međuvremenu napravio kompozicije koje mi više odgovaraju. Ovo će na kraju ispasti kompilacija pesama koje su nastajale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslednjih šest godina. Želim da se oseti to utrošeno vreme na nastajanje ovih pesama koje su pažljivo birane - kaže Georgiev.

On otkriva da njegove pesme nastaju brzo.

- Pesma mora da nastane brzo, nikako ne može da se razvlači. Ti momenti inspiracije su neočekivani i zato pesma dolazi iznenada. Sve ono što mi se dešava u životu i oko mene, ja jednostavno pretočim u pesmu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Georgiev zakazao i treći koncert u Sava centru

Izvor: TV Avala, 27.Jan.2010, 20:05

Pop pevač Vlado Georgiev je, zbog velikog interesovanja publike, zakazao za 15. februar još jedan akustični koncert u Sava centru.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.