Ja neću, a Beli će da podrži Vučića, on mu je idol

Izvor: B92, 26.Mar.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja neću, a Beli će da podrži Vučića, on mu je idol"

Predsednički kandidat Luka Maksimović spreman je u pola rečenice da promeni subjekat svog izlaganja, piše Nedeljnik.

"Malo govori kao Luka, predsednički kandidat na listiću, a malo kao Ljubiša Beli Preletačević, njegov alter ego, koji je istinski kandidat za sve, osim za za RIK i ostale administrativne službe kojima po zakonu nije omogućeno da se uključe u Lukinu kozeriju, te moraju da ga oslovljavaju po imenu koje mu piše u ličnoj karti", navodi se.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Luka u nastupio i u razgovoru za "Blic" u kom je na pitanje dokle će tako da se zeza odgovorio:

"Do trenutka kada se uđe u drugi krug. Onda ide preozbiljno zaje*avanje".

Maksimoviću je postavljeno i pitanje koga će Beli da podrži u drugom krugu ako sam ne prođe. Luka je odgovorio: "Ja neću, ali Beli će ako dođe do drugog kruga podržati Vučića. On je njemu idol. Radi 25 sati dnevno, ne prima platu, živi u garniseri..."

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Beli će da podrži Vučića u drugom krugu"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2017

Predsednički kandidat Luka Maksimović spreman je u pola rečenice da promeni subjekat svog izlaganja, piše Nedeljnik..."Malo govori kao Luka, predsednički kandidat na listiću, a malo kao Ljubiša Beli Preletačević, njegov alter ego, koji je istinski kandidat za sve, osim za za RIK i ostale administrativne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.