JEZIVA SMRT NA BULEVARU: Još se ne zna KO je poginuli muškarac na šinama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SMRT NA BULEVARU: Još se ne zna KO je poginuli muškarac na šinama!

Vozač sledećeg tramvaja primetio telo na šinama

Muškarac star oko 30 godina nastradao je sinoć oko 23h sata na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu kad je pao pod tramvaj koji ga je bukvalno raskomadao i vukao još 150 metara ka Cvetkovoj pijaci. Pretpostavlja se da je nesrećni muškarac silom otvorio vrata kad je tramvaj već krenuo iz stanice, nakon čega je pao pod zadnji vagon.

Vozač tramvaja u prvi mah nije ni primetio da je vukao iskasapljeni leš i odvezao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se do okretnice u Ustaničkoj ulici. Saznao je šta se desilo tek kad ga policija sustigla i obavestila o nezgodi.

U policiji kažu da se pregledaju snimci sigurnosnih kamera iz tramvaja, koje im je predao GSP “Beograd”.

Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav, ali je telo ostalo zaglavljeno ispod vagona, koji ga je vukao još 150 metarapre nego što je unakaženo telo palo i ostalo u lokvi krvi na šinama.

- Vozač sledećeg tramvaja je primetio telo na šinama, pa je odmah o tome obavestio policiju. Kad je obavešten vozač o tome šta se desilo i kad je video krv na zadnjem vagonu, pozlilo mu je – rekli su u policiji.

U policiji kažu da nije trenutno moguće utvrditi identitet nastradalog, kod njega nisu pronađena nikakva dokumenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.