JELENA SE SPREMALA DA ODE Nema odgovora na podatak da je vece pred ubistvo vratila dug

Izvor: medio.rs, 07.Apr.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA SE SPREMALA DA ODE Nema odgovora na podatak da je vece pred ubistvo vratila dug

Nemilosrdno ubijena pevačica "Grand zvezda" dan uoči tragedije isplatila sva svoja dugovanja

Još uvek je nepoznato da li ovaj detalj iz njenog života može da se dovede u vezu sa tragedijom koja je par sati kasnije snašla.

Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće kako bi platila dug od 1.200 dinara.

- Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku.

Rekao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << joj: “Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati”. A ona mi je na to odgovorila: “Ma ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu“, kazao je radnik u apoteci kojeg su te reči začudile, ali im nije pridavao značaju dok nije čuo šta se dogodilo.

- Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug – rekao je apotekar, koji je dodao i to da je prekjuče, dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja, za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

- Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen – rekao je apotekar.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.