Izvinjenje direktora Folksvagena u Kongresu

Izvor: VOA, 08.Okt.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje direktora Folksvagena u Kongresu

Prvi čovek kompanije "Folksvagen" u SAD rekao je da je sve što se dogodilo duboko zabrinjavajuće i da je kompanija prokockala poverenje svojih potrošača, trgovaca i zaposlenih

Prvi čovek kompanije "Folksvagen" u SAD Majkl Horn izvinio se zbog ogromnog skandala koji potresa nemačkog proizvođača morotnih vozila, tokom današnjeg svedočenja pred američkim zakonodavcima, članovima Odbora za energiju Predstavničkog doma.

Skoro pola miliona od ukupno 11 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << dizel vozila širom sveta u kojima je ugrađen softver zahvaljujući kojem Folksvagenovi modeli uspevaju da prođu test zagađenja okoline, nalazi se u SAD.

U unapred pripremljenom izlaganju, Horn je rekao da je sve što se dogodilo duboko zabrinjavajuće i da je kompanija prokockala poverenje svojih potrošača, trgovaca i zaposlenih, baš kao i poverenje javnosti i regulatora.

Horne je istakao da "Folksvagen" preuzima potpunu odgovornost za svoja dela, da "sarađuje da relevantnim zvaničnicima" i da je odlučan da ispravi svoje greške.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Horn se izvinio zbog skandala

Izvor: Akter, 08.Okt.2015

Direktor Folksvagena u SAD Mihael Horn izvinio se danas u američkom Kongresu zbog skandala s varanjem u merenju izduvnih gasovau automobilima tog proizvođača, dok su članovi Kongresa rekli da je nemačka kompanija narušila poverenje javnosti..."U ime moje kompanije, mojih kolega u Nemačkoj i u...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.