Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael odobro gradnju 3.000 stanova za naseljenike

Izraelska vlada je odobrila gradnju više od 3.000 stanova za naseljenike, dan nakon što je Palestina dobila status države nečlanice UN-a, izjavio je neimenovani zvaničnik vlade a prenio Reuters. Stanovi će biti izgrađeni u istočnom Jerusalemu i na Zapadnoj obali, rekao je zvaničnik. Palestinska samouprava je ranije rekla da neće nastaviti mirovne pregovore dok Izrael ne obustavi gradnju na okupiranom teritorijema.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael planira izgradnju novih naselja na okupiranim područjima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2012

Izrael planira izgradnju novih tri tisuća kuća za židovske naseljenike na okupiranoj Zapadnoj obali i u  Istočnom Jeruzalemu. To je izjavio jedan anonimni dužnosnik  koji je rekao da je premjer Benjamin Netanyahu odobrio izgradnju još novih naselja. Sinoć je Glavna skupština UN , većinom ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.