Izbio požar u restoranu Central Park

Izvor: Blic, 14.Dec.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio požar u restoranu "Central Park"

U restoranu Central Park, koji je trenutno u vlasništvu voditelja Ivana Ivanovića i Marije Kilibrade, izbio je požar oko 17 sati.

Kako nezvanično saznajemo do požara je došlo kada se zapalio roštilj u kuhinji restorana.

U trenutnu izbijanja požara u restoranu je bilo gostiju, ali srećom niko nije povređen.

Na licu mesta trenutno su tri vozila vatrogasne brigade.

Uskoro više informacija.

Povezane vesti: Komšije izvukle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednogodišnju bebu iz stana u plamenu Restoran u Smederevu izgoreo do temelja Požar u restoranu u Kraljevu Izgoreo restoran kod Avalskog tornja, nema povređenih Požar u kineskom restoranu u Beogradu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbio požar u restoranu Marije Kilibarde i Ivana Ivanovića

Izvor: Blic, 14.Dec.2012

U restoranu Central Park, čiji su suvlasnici, između ostalih, voditelji Ivan Ivanović i Marija Kilibarda, izbio je požar oko 17 sati. Požar se iz kuhinje raširio na ostatak restorana i vatrogasci imaju problem da dođu do žarišta i ugase ga...Kako nezvanično saznajemo do požara je došlo kada...

Nastavak na Blic...

Izgoreo restoran Central Park

Izvor: Danas, 14.Dec.2012

U restoranu Central Park, juče je izbio požar oko 17 sati. U gašenju su učestvovala 62 vatrogasca, a prema nezvaničnim informacijama, požar je izbio kada se zapalio roštilj u kuhinji restorana. U tom trenutku u lokalu je bilo gostiju, ali srećom niko nije povređen.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.