Ivanović dobio ulogu u pozorištu

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović dobio ulogu u pozorištu

Popularnom voditelju uskoro će se ostvariti velika želja, da zaigra na velikoj sceni pozorišta.

Naime, Marijana Mićić i Ivan Ivanović počeli su s pripremama za pozorišnu predstavu koja će, saznaje „Blic“, biti postavljena na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

- Premijera komada koju pripremamo biće zakazana za april, tako da vam ništa još uvek ne mogu otkriti. Krajem marta ćemo najaviti o čemu se zapravo radi. Mogu vam samo reći da je Ivan fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumac - rekla je za „Blic“ Marijana Mićić.

Slagalica

U ekipi je i voditeljka „Slagalice“ Kristina Radenković.

Oni su pripreme već počeli pa su startovali sa zajedničkim čitanjem scenarija. Inače, ovo bi trebalo da bude ostvarenje velike voditeljeve neispunjene želje.

Naime, on je nakon završene gimnazije pokušao da upiše Akademiju dramskih umetnosti, ali nije uspeo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanović dobio ulogu u pozorištu

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Popularnom voditelju uskoro će se ostvariti velika želja, da zaigra na velikoj sceni pozorišta.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.