Ivan Simič predsednik Udruženja poreskih savetnika

Izvor: Blic, 25.Jun.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Simič predsednik Udruženja poreskih savetnika

Novoosnovano Udruženje poreskih savetnika Srbije izabralo je za svog predsednika nekadašnjeg direktora Poreske uprave Ivana Simiča, saopštilo je danas to udruženje.

Simič je, kako je navedeno u saopštenju, na to mesto izabran na prvoj osnivačkoj skupštini koja je juče održana u Hotelu Holiday Inn, kojoj je prisustvovalo 49 osnivača.

Osnivači su, kako je navedeno, za predsednika skupštine izabrali Lazara Srdanova.

U Upravni odbor, koji ima 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << članova, kako piše, izabrani su Jovan Beara, Mirko Vincetić, Milena Vuković Buha, Damir Eminović, Olgica Maksimović, Marko Milojević, Radmila Nikolić, Djerdj Pap (potpredsednik UO), Branka Rajičić (predsednica UO), Zoran Subić i Milovan Filipović.

Članovi Nadzornog odbora su postali Rada Žugić, Vera Lončar i Jelena Mihić Munjić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde je sada Ivan Simič?

Izvor: B92, 25.Jun.2014

Beograd -- Novoosnovano Udruženje poreskih savetnika Srbije izabralo je za svog predsednika nekadašnjeg direktora Poreske uprave Ivana Simiča, saopštilo je to udruženje...Simič je, kako je navedeno u saopštenju, na to mesto izabran na prvoj osnivačkoj skupštini koja je juče održana u Hotelu...

Nastavak na B92...

Ivan Simič predsjednik Udruženja poreskih savjetnika Srbije

Izvor: Capital.ba, 26.Jun.2014, 09:02

BEOGRAD, Novoosnovano Udruženje poreskih savetnika Srbije (UPSS) izabralo je za svog predsjednika nekadašnjeg direktora Poreske uprave Ivana Simiča, saopštilo je juče to udruženje. Simič je, kako je navedeno u saopštenju, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.