Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istočna Ilidža: Iz trgovine ukrao čokolade, pa sletio tokom bjekstva

ISTOČNA ILIDŽA - Sarajlija E.H. uhapšen je nakon što je sa puta sletio pežoom, na čijem su zadnjem sjedištu policajci pronašli crnu torbu sa artiklima, a za koje je osumnjičeni izjavio da su ukradeni.

Istraga je urodila plodom nakon što je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, preksinoć oko 22.30 časova, N.V. prijavio da je provaljeno u njegovu trgovinu u Ulici kasindolskog bataljona, opština Istočna Ilidža.

"Odmah nakon prijave policajci su izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na lice mjesta, te došli do saznanja da je u kritično vrijeme ispred prodavnice bio parkiran svjetlo sivi pežo", potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da su iz trgovine ukradene  čokolade, dezodoransi,  te muške i ženske čarape.

"Istog dana, oko 22.50 časova.  patrola Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Novo Sarajevo, uočila je  da je u Ulici kasindolskog bataljona došlo do slijetanja  pežoa, te je kontrolom  zatečenog vozača  utvrdila  da se radi o E.H, nastanjenom u  Kantonu Sarajevo", saopštila je Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo.

Na lice mjesta upućeni su pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, koji su na zadnjem sjedištu vozila pronašli crnu torbu sa artiklima, za koje je osumnjičeni izjavio da su ukradeni iz trgovine.

"Osumnjičeni je lišen slobode, a vozilo je šlep službom prevezeno na parking prostor Policijske stanice", navela je Tešićeva.

Po dokumentovanju predmeta, protiv E.H. će biti podnesen izvještaj o počinjenoj teškoj krađi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Istočno Sarajevo: Iz trgovine ukrao čokolade i čarape, pa automobilom sleteo sa puta

Izvor: Blic, 20.Jan.2017

Sarajlija E.H. uhapšen je nakon što je ukrao čokolade u prodavnici u Istočnom Sarajevu, a zatim izazvao saobraćajnu nesreću sletanjem sa puta u istoj ulici...Naime, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, preksinoć je oko 22.30 sati N.V. prijavio da je provaljeno u njegovu trgovinu u Ulici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.