Ispaljena minobacačka granata iz Pojasa Gaze na Izrael

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispaljena minobacačka granata iz Pojasa Gaze na Izrael

Izrael tvrdi da je njegovu teritoriju danas ispaljena minobacačka granata iz Pojasa Gaze, na šta je Hamas odgovorio da su Palestinci "ostali privrženi primirju".

Nije bilo žrtava, niti je pričinjena materijalna štete u najnovijem incidentu, saopštila je portparolka izraelske vojske pošto su vlasti pronašle ostatke granate kod sela u blizini granice sa Gazom.

Odgovornost za napad, za sada, nije preuzela nijedna oružana frakcija u Gazi. To je bio prvi napad od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 26. avgusta kada je okončan sedmonedeljni izraelsko-palestinski rat.

Izrael i Palestinci su bili na ivici mogućeg nastavka nasilja posle višenedeljenog rata u kome je poginulo više od 2.100 Palestinaca, većinom civila i a sa izraelske stranke 64 vojnika i pet civila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Primirje se bliži kraju: Gaza ispalila minobacačku granatu na Izrael

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2014, 00:12

Izrael tvrdi da je njegovu teritoriju danas ispaljena minobacačka granata iz Pojasa Gaze, na šta je Hamas odgovorio da su Palestinci "ostali privrženi primirju"...Nije bilo žrtava, niti je pričinjena materijalna štete u najnovijem incidentu, saopštila je portparolka izraelske vojske pošto su...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.