Išla taksijem od Brisela do Doboja: Cena 4.730€, dala 260€

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Išla taksijem od Brisela do Doboja: Cena 4.730€, dala 260€

Banjaluka -- Žena iz BiH išla je taksijem od železničke stanice u Briselu do Doboja, što ju je koštalo 4.730 evra. Međutim, ona je taksisti dala samo 260, pišu “Nezavisne”.

Kako navode, zbog toga će policija u Doboju nadležnom tužilaštvu protiv S. P. podneti izveštaj zbog prevare.

Ona je prevarila belgijskog državljanina A.A. tako što mu nije u potpunosti platila vožnju taksijem sa železničke stanice u Briselu do Doboja, navode “Nezavisne”. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“U toku vožnje vozaču A.A. dala je oko 260 evra. Po dolasku u Doboj trebala je da isplati još 4.470 evra, što nije učinila jer u stanu nije zatekla kćerku koja je navodno trebala da isplati ostatak naknade za prevoz”, saopšteno je iz CJB Doboj.

U Dobojskoj policiji kažu da je prevara prijavljena u nedelju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzela taksi od Brisela do Doboja, pa odbila da plati?!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016

Žena iz BiH išla je taksijem od železničke stanice u Briselu do Doboja, što ju je koštalo 4.730 evra. Međutim, ona je taksisti dala samo 260, pišu "Nezavisne"...Kako navode, zbog toga će policija u Doboju nadležnom tužilaštvu protiv S. P. podneti izveštaj zbog prevare...Ona je prevarila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.