Imenovani državni sekretari u MUP

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani državni sekretari u MUP

Vlada Srbije danas je za državne sekretare u Ministarstvu unutrašnjih poslova imenovala Vladimira Božovića, Milorada Miljkovića i Vanju Vukića, rečeno je Beti u Vladi.

Božović je u vreme Vlade Vojislava Koštunice bio generalni inspektor, dok je Miljković u Vladi Mirka Cvetkovića bio državni sekretar u Ministarstvu za infrastrukturu.

Vukić je trenutno šef kabineta ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vladimir Božović novi državni sekretar u MUP Srbije

Izvor: Press, 02.Nov.2012

Vlada Srbije danas je za državne sekretare u Ministarstvu unutrašnjih poslova imenovala Vladimira Božovića, Milorada Miljkovića i Vanju Vukića, rečeno je Beti u Vladi...Božović je u vreme Vlade Vojislava Koštunice bio generalni inspektor, dok je Miljković u Vladi Mirka Cvetkovića bio državni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.