Imali su kuću iz snova vrednu 4 miliona dolara. A onda se san pretvorio u noćnu moru

Izvor: Blic, 11.Jan.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imali su kuću iz snova vrednu 4 miliona dolara. A onda se san pretvorio u noćnu moru

U Ohaju je do temelja izgoreo dom jedne porodice, zdanje koje podseća na srednjovekovni zamak. Srećom, luksuzna palata od 22 sobe je bila prazna, tako da niko nije povređen.

Vlasnica zdanja Maria Deker je u trenutku kada je izbio požar bila na odmoru. Gospodin Deker je bio na ručki, a njihovi sinovi u školi.

Stubovi dima i vatre su dosezali visinu od deset metara. Oko 70 vatrogasaca je pokušavalo da spase kuću, ali je ona brzo izgorela do temelja.

Gospođi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Deker i njenom mužu je bilo potrebno tri godine da izgrade ovu vilu.

"Oni su slomljeni što se ovo desilo. Ono na čemu su tako dugo radili, njihov prelepi dom, više ne postoji" rekao je šef vatrogasne jedinice koja je gasila požar Klerens Smit.

Sin Marije Deker je na Fejsbuku napisao da su u požaru izgubili sve što su imali, ali srećom njihovi psi su nekako uspeli da prežive.

Uzrok požara još nije utvrđen.

VIDEO > Stravičan prizor, prelepa vila izgorela do temelja:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Imali su kuću iz snova vrednu 4 miliona dolara. A onda se san pretvorio u noćnu moru

Izvor: Dzungla.org, 11.Jan.2014

U Ohaju je do temelja izgoreo dom jedne porodice, zdanje koje podseća na srednjovekovni zamak. Srećom, luksuzna palata od 22 sobe je bila prazna, tako da niko nije povređen. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.