Ilegalni imigranti u Novom Sadu

Izvor: RTS, 03.Sep.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilegalni imigranti u Novom Sadu

Policija u teretnom vagonu u Novom Sadu pronašla šestoricu ilegalnih imigranata iz Afrike, koji su nameravali da otputuju u Mađarsku.

Novosadska policija pronašla je u teretnom vagonu šestoricu ilegalnih migranata iz Afrike, koji su preko Srbije nameravali da otputuju u Mađarsku.

Kod Ranžirne železničke stanice, policija je zatekla šestoricu državljana Alžira, Tunisa, Somalije, Libije i Zapadne Sahare, bez putnih isprava, navodi se u policijskom saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Trojica maloletnih stranaca smeštena su u prostorijama Centra za socijalni rad, a preostalim punoletnim prekršajni sudija je izrekao novčane kazne od po 11.000 dinara i zaštitnu meru udaljenja sa teritorije Srbije u trajanju od jedne godine.

Dvojici je novčana kazna preinačena u zatvorsku, u trajanju od 11 dana, a trećem, koji je platio propisani iznos, uručeno je rešenje o otkazu boravka u Srbiji, s jednogodišnjom zabranom ulaska i rokom za napuštanje teritorije Srbije, piše u saopštenju za javnost.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhvatila šestoricu ilegalnih migranata

Izvor: Blic, 03.Sep.2012

NOVI SAD - Novosadska policija pronašla je u teretnom vagonu šestoricu ilegalnih migranata iz Afrike, koji su preko Srbije nameravali da otputuju u Mađarsku...Kod Ranžirne železničke stanice, policija je zatekla šestoricu državljana Alžira, Tunisa, Somalije, Libije i Zapadne Sahare, bez putnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.