Ilegalna kocka: Policija oduzela 28 poker aparata, tri računara i rulet

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilegalna kocka: Policija oduzela 28 poker aparata, tri računara i rulet

Policija u Požarevcu u mestu Žabari iz par kafana oduzela je 28 poker aparata, tri računara, rulet, listiće i tikete zbog sumnje da su vlasnici neovlašteno organizovali igre na sreću

POŽAREVAC - Požarevačka policija saopštila je danas da je iz ugostiteljskih objekata u opštini Žabari privremeno oduzela 28 poker aparata, tri računara, rulet, listiće i tikete zbog sumnje da su vlasnici neovlašteno organizovali igre na sreću.

Protiv pet osoba podnete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su krivične prijave zbog sumnje da su organizovali igre na sreću bez rešenja nadležnih ministarstva, navodi se u saopštenju.

Krivične prijave podnete su protiv Nataše S.(32) iz Vrnjačke Banje, Darka M.(39) i Prvoslava C.(55) iz Aleksandrovca, Dragana M.(35) iz Velike Plane i Miomira S.(27) iz Aranđelovca, dodaje se u saospstenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Požarevac: Opet pali poker aparati

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013

Požarevačka policija saopštila je danas da je iz ugostiteljskih objekata u opštini Žabari privremeno oduzela 28 poker aparata, tri računara, rulet, listiće i tikete zbog sumnje da su vlasnici neovlašteno organizovali igre na sreću...Protiv pet osoba podnete su krivične prijave zbog sumnje da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.