Ijan Mekelen hteo da odbije ulogu Gandalfa

Izvor: Blic, 18.Okt.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ijan Mekelen hteo da odbije ulogu Gandalfa

Britanski glumac Ijan Mekelen rekao je da zamalo nije odbio ulogu Gandalfa u filmu ''Hobit''.

Glumac je stekao popularnost igrajući Gandalfa u trilogiji ''Gospodar prstenova'' ali je bio blizu da odbije da igra istog lika i u trilogiji Pitera Džeksona "Hobit", baziranoj prema istoimenom romanu Tolkina.

Mekelen je prvo rekao da ta uloga nije nešto što mu je neophodno, ali je promenio mišljenje nakon što mu je jedan prijatelj rekao da će njegovi obožavaoci biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razočarani ako odluči da se ne vrati.

- Osećam kako milioni ljudi čekaju na to - rekao je on za ''Holivud riporter''.

Film ''Hobit: Neočekivano putovanje'' biće premijerno prikazan na Novom Zelandu 28. novembra, a u Veliku Britaniju će stići 14. decembra.

Drugi deo filma biće u bioskopima 13. decembra naredne godine, a poslednji film trilogije biće prikazan u julu 2014. godine.

Pored Mekelena u filmu igraju i Ilajdža Vud, Martin Frimen, a pored njih će se u filmu naći i Kejt Blanšet, Orlando Blum i drugi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ijan Mekelen hteo da odbije ulogu Gandalfa

Izvor: Poznati.info, 18.Okt.2012

Britanski glumac Ijan Mekelen rekao je da zamalo nije odbio ulogu Gandalfa u filmu ”Hobit”...Glumac je stekao popularnost igrajući Gandalfa u trilogiji Pitera Džeksona ”Gospodar prstenova” (2001-2003). Međutim, bio je blizu da odbije da igra Gandalfa i u Džeksonovoj trilogiji “Hobit”...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.