Iinspekcija u Narodnom frontu zbog smrti bebe

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iinspekcija u Narodnom frontu zbog smrti bebe

"Zatečen sam onim što se desilo. Bebe su u petak, kada je žena primljena na kliniku, bile dobro", naglasio je Stanojević.

On je dodao da je žena zadržana na klinici, da je za ponedeljak zakazan carski rez, ali da se nešto desilo tokom vikenda što dežurni lekari nisu prepoznali.

"Ona je bila pod nadzorom, praćena je tokom vikenda. Kada je u ponedeljak urađen carski rez jedna beba je bila mrtva, a druga je bila loše", rekao je direktor "Narodnog fronta" i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je druga beba sada dobro.

On je objasnio da je žena bila u 37. nedelji trudnoće, a da su na pregledu u petak bebe imale po 3.800 grama.

"Beba je umrla u trudnoći, ali to nas ne opravdava. Morali su lekari da prepoznaju da je plod ugrožen i da se uradi carski rez tokom vikenda", naglasio je Stanojević.

Ko je napravio propust, kako kaže, znaće više sutra kada detaljno bude pregledao dokumentaciju i utvrdio koji su pregledi rađeni ženi tokom vikenda.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.