IZGORELA PLANTAŽA MARIHUANE: Vatrogasci pronašli muškarca sa teškim opekotinama!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGORELA PLANTAŽA MARIHUANE: Vatrogasci pronašli muškarca sa teškim opekotinama!

Prema saopštenju vatrogasaca, plantaža marihuane je imala površinu od oko 200 kvadratnih metara

BEČ - Plantaža marihuane površine 200 kvadratnih metara kojase nalazi u u 23. bečkoj opštini sinoć je potpuno izgorela a jedna osoba je zadobila opekotine trećeg stepena.

Posle dojave da gori jedna kuća u Lizingu (Liesing, 23. bečka opština) odmah je upućeno šest vatrogasnih vozila. Iako su vatrogasci u prvom momentu mislili da se zapalila kućna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << radionica u dvorištu ubrzo su shvatili da gori poveća plantaži marihuane.

U blizini kuće pronašli su čoveka sa teškim opekotinama po telu i on je odmah prebačen u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima opekotine trećeg stepena. Njegov identitet još nije objavljen.

Prema saopštenju vatrogasaca, plantaža marihuane je imala površinu od oko 200 kvadratnih metara što ukazuje da se na njoj uzgajala droga namenjena za preprodaju, zaključila je policija. Uzrok požara još se ispituje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.