IRAN DEMANTUJE AMERIKU Ruske rakete nisu pale na nase tlo

Izvor: medio.rs, 09.Okt.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IRAN DEMANTUJE AMERIKU Ruske rakete nisu pale na nase tlo

Iran nije potvrdio da su ruske rakete pale na tlo te države, kao što su juče tvrdili neimenovani američki zvaničnici, rekao je portparol iranskog ministarstva inostranih poslova.

– Ne potvrđujemo tu informaciju – odgovorio je kratko portparol Marzieh Afkham.

U četvrtak je ruska vojska negirala tvrdnju američkog zvaničnika koji je rekao da su ruske rakete pale na iransko tlo.

- Bilo koji profesionalac zna da tokom tih operacija mete utvrđujemo uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pre i posle udara: sve naše ispaljene rakete pogodile su svoju metu – rekao je portparol ruskog ministarstva obrane Igor Konačenkov.

Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, američki zvaničnik je izjavio da su četiri ruske rakete ispaljene u četvrtak s brodova na Kaspijskom moru u Siriji pogodile Iran. Rusija je ubrzo demantovala vest.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.