INTERNET-U-PANICI-Instagram-izbrisao-10-miliona-naloga

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERNET-U-PANICI-Instagram-izbrisao-10-miliona-naloga

Instagram je počeo sa najavljenim brisanjem lažnih naloga i naloga koji ne poštuju pravila ove mreže, što je itekako uspaničilo neke od korisnika

Prošle nedelje Instagram je najavio da će da obriše i ukloni sve one naloge za koje smatraju da su spameri ili da su lažni nalozi.

Jedsan od zaposlenih u ovoj kompaniji rekao je da broj izbrisanih naloga može da dostigne i brojku od 10 miliona. Brisanje naloga je krenulo kako su i najavili, i internetom je zavladala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << panika, korisnici se boje da li će možda biti okarakterisani kao spamovi ili lažni nalozi, i samim tim ostanu bez svojih fotografija, snimaka i bez hiljada i hiljada pratilaca.

Mnogi korisnici pišu korisničkom servisu Instagrama, a neki od njih i javno iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog gubljenja pratilaca.

The entitled generation is leaving many comments about their lost fake followers. I really love @instagram for this.

- Kada sklonimo sve oni koji ne popštuju naša pravila pri kreiranju naloga i korišćenju same društvene mreže, možete primetiti promene u broju pratilaca. Ovo se ne odnosi na autentične naloge – naveli su u blog postu iz same kompanije.

Pravila Instagrama su veoma jasna. Ko god postavlja tuđe fotografije ili snimke kao svoje krši pravila, i neće više biti tolerisan. Ovo je zabrinulo vlasnike naloga koji se zasnivaju samo na fotografijama i sadržajima koje im šalju fanovi, kao i na takozvanim “meme- ima“.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

E ovo je razlog za PANIKU! Instagram počeo s brisanjem 10 miliona naloga

Izvor: 24sata, 19.Dec.2014

Instagram je počeo sa najavljenim brisanjem lažnih naloga i naloga koji ne poštuju pravila ove mreže, što je itekako uspaničilo neke od korisnika.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.