IMAMO DOBITNIKA Velibor Rašić iz Gornja Trnave kod Niša je dobio zlatni auto Mazdu 3

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAMO DOBITNIKA Velibor Rašić iz Gornja Trnave kod Niša je dobio "zlatni auto" Mazdu 3

Danas u 16 časova naš automobilski as Miloš Pavlović izvukao je kupon Velibora Rašića, srećnog dobitnika Mazde 3 koju je Auto Bild poklonio kao glavnu premiju u nagradnoj igri "Vozi Zlatni auto". Javno izvlačenje održano je na štandu Auto Bilda na Salonu automobila.

Nagradna igra je trajala za vreme održavanja Salona automobila, od 20. do 29. marta, a mogli su da učestvuju svi koji kupe "Auto Bild", popune kupon koji dobiju u njemu i donesu ga na štand ovog magazina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u hali 2.

Desetina hiljada kupona ubačeno je u označenu kutiju na štandu "Auto Bilda", a Mazda 3 u "Attraction" paketu opreme bila je izložena kako bi posetioci mogli da se uvere u atraktivnost glavne nagrade.

Kakvo interesovanje je izazvala ova nagradna igra najbolje govori činjenica da je doštampan dodatni tiraž "Auto Bilda".

Pored glavne nagrade, izvučena su imena dobitnika 100 utešnih nagrada, a njihova imena biće objavljena u novom broju "Auto Bilda".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.