IGOR NABUDŽIO VRŠNJAKA

Izvor: Kurir, 19.Jan.2011, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR NABUDŽIO VRŠNJAKA

Igor peca žene na svoj „ponos“. Nevenčani muž Mine Kostić prošetao je u uskim gaćicama kroz sobu, pokazujući budževinu među nogama. Prvo je za oko zapao Tamari Todevskoj, koja je uz smešak okrenula glavu. Ostale se nisu bunile, već su ga ispod oka merkale.

Igor peca žene na svoj „ponos“.

Nevenčani muž Mine Kostić prošetao je u uskim gaćicama kroz sobu, pokazujući budževinu među nogama. Prvo je za oko zapao Tamari Todevskoj, koja je uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smešak okrenula glavu. Ostale se nisu bunile, već su ga ispod oka merkale.

Mini nije zasmetalo što se on tako podičio svojim telom i „ponosom“. Ona je sigurna u njegovu ljubav i vernost.

- Nije Igor jedini koji tako šeta, to rade i ostali muškarci. On ima šta da pokaže, pa ne vidim razlog zašto ne bi šetao tako. A Urška? Ne mislim o njoj. Njeno je da priđe, a na muškarcima je da odbiju. Igor nije u fazonu da flertuje i da nasedne na njene provokacije. Mada, ne garantujem sto posto, ipak je to zatvoren prostor. Ali, on ima dvoje dece, tako da ne verujem da bi zbog njih uradio tako nešto - rekla je Mina.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvor: Igor peca žene na svoj „ponos“.

Izvor: S media, 19.Jan.2011

Igor Kostić, nevenčani muž folkerke Mine Kostić, prošetao je u uskim gaćicama kroz sobu, pokazujući budževinu među nogama. Prvo je za oko zapao Tamari Todevskoj, koja je uz smešak okrenula glavu. Ostale se nisu bunile, već su ga ispod oka merkale...Mini nije zasmetalo što se on tako podičio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.