IDE NA BOLJE: Kod Šumahera ostoje trenuci kratke svesti

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDE NA BOLJE: Kod Šumahera ostoje trenuci kratke svesti

Legendarni vozač Formule 1pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju.

"Postoje trenuci kratke svesti i on pokazuje male znake napretka", izjavila je Šumaherova menadžerka Sabine Kem.

Ona je dodala da "postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trenuci kada je budan i svestan".

"Naravno da nisam lekar, ali medicinski, postoji razlika između biti budan i svestan, odnosno imati sposobnost komunikakcije sa okruženjem. Ne želim da otkrivam detalje iz poštovanja prema njegovoj porodici, ali mi uopšte ne sumnjamo u sposobnosti Mihaelovih lekara, oni su stručnjaci u svojoj oblasti", izjavila je Kem.

Prema njenim rečima, Šumaherovu porodicu najviše uznemirava citiranje pojedinih lekara u medijima i "njihove neistine".

"Problem je kada autsajderi komentarišu", kazala je Kem.

Četrdesetpetogodišnji Nemac, najbolji vozač u istoriji Formule 1, u veštačkoj je komi na klinici u Grenoblu od od 29. decembra, posle teškog pada na skijanju u francuskim Alpima, kada je glavom udario u stenu. Šumaher, bivši vozač Ferarija i Mercedesa, od tada je dva puta bio podvrgnut operaciji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IDE NA BOLJE: Šumaher povremeno dolazi svesti

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014

Legendarni vozač Formule 1pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju..Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju..."Postoje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.