I treći pokušaj vantelesne o trošku države

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I treći pokušaj vantelesne o trošku države

Republički fond za zdravstveno osiguranje saopštio je da od subote stupa na snagu Pravilnik kojim je definirano da RFZO finansira i treći pokušaj vantelesne oplodnje. Na inicijativu RFZO izmenjen je Pravilnik o obimu i sadržaju prava na zdravstvenu zaštitu iz obaveznog zdravstvenog osiguranja i participaciji za 2016. godinu u delu koji se odnosi na vantelesnu oplodnju, tako da se iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja finansiraju tri pokušaja, umesto dva, koliko je bilo propisano do sada. Vlada Republike Srbije je dala saglasnost na navedeni Pravilnik koji je i objavljen je u Službenom glasniku broj 57/16 od 17. juna 2016. godine.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

I treći pokušaj vantelesne oplodnje o trošku RFZO

Izvor: B92, 25.Jun.2016

Beograd -- Republički fond za zdravstveno osiguranje saopštio je da od stupa na snagu Pravilnik kojim je definisano da RFZO finansira i treći pokušaj vantelesne oplodnje...Na inicijativu RFZO izmenjen je Pravilnik o obimu i sadržaju prava na zdravstvenu zaštitu iz obaveznog zdravstvenog osiguranja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.