Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje potraga za avionom u Čileu

SANTJAGO - Avion čileanske vojske, koji je nestao blizu ostrva Huan Fernandez na obali Pacifika sa 21 putnikom i članom posade, i dalje se vodi kao nestao iako su neki njegovi dijelovi pronađeni na pučini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od aviona samo ostaci, nestao 21 putnik

Izvor: Mondo, 03.Sep.2011

Ostaci aviona čileanske vojske, koji je nestao u blizini ostrva Huan Fernandez na obali Pacifika, sa 21 putnikom i članom posade, pronađeni su na pučini, saopštila je čileanska vlada.

Nastavak na Mondo...

Pronađen vojni avion, nepoznata sudbina 21 putnika

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:16

SANTJAGO - Ostaci aviona čileanske vojske, koji je nestao u blizini ostrva Huan Fernandez na obali Pacifika, sa 21 putnikom i članom posade, pronađeni su na pučini, saopštila je čileanska vlada...Ostaci aviona pronađeni su u moru, na udaljenosti od jednog kilometra od obale, a u avionu je bila...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.