Izvor: S media, 21.Avg.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Argusovi putnici zarobljeni u Hurgadi

Još jedna grupa srpskih turista, koji su letovali preko agencije Argus turs u Egiptu, zarobljena je na aerodromu u Hurgadi. Uzrok - kvar aviona.

"Brat mi je javio jutros da on, zajedno sa grupom turista koji putuju preko agencije Argus turs, još nije poleteo iz Hurgade. Avion egipatske kompanije Nesma airlines trebalo je da poleti u jedan sat posle ponoći, ali se to nije dogodilo. U pet sati ujutru su ih pustili u avion, ali pošto avion nije poleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbacili su ih napolje. Tek posle 10 sati čekanja su dobili sendvič i flašicu vode", rekla je za "Novosti" Milica Mladenović.

U agenciji Argus turs kažu da avion nije poleteo zbog kvara.

"Grupa turista iz Argusa trebalo je da poleti u jedan posle ponoći. Međutim, avion se pokvario, pa se čeka da stigne deo iz Kaira. Avion bi trebalo da poleti u 15.15 sati. Grupa turista koja je trebalo da poleti za Hurgadu čeka taj avion ", rekli su u Argusu.

Iz ove agencije, takođe, kažu da je ovo druga godina od kako sarađuju sa pomenutom avio kompanijom i da nikada nisu imali problema.

Jatov avion koji treba da vrati grupu srpskih turista koji su letovali preko propale agencije "Triniti" iz Hurgade, poleteo je sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u 11.40 minuta, pošto je dobijena dozvola egipatskog Ministarstva inostranih poslova.

On će dovesti putnike iz Srbije, koji zbog neizmirenih obaveza agencije "Triniti" prema egipatskom avioprevozniku, nisu mogli da se vrate u Srbiju, a dolazak se očekuje večeras između 19.40 i 20 sati, rečeno je Tanjugu u "Jatu".

(agencije)

FOTO: guliver/thinstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova muke u Egiptu: Srpski turisti 15 sati čekaju let, molili za hranu i vodu

Izvor: Blic, 21.Avg.2012

Grupa turista iz Srbije više od 15 sati čeka na aerodromu u Hurgadi da poleti za Beograd, a za to vreme su, kako za “Blic” priča jedan od putnika, morali da mole za hranu i vodu. Oni su u Egiptu letovali preko agencije “Argus turs” koja kašnjenje objašnjava kvarom na avionu egipatskog avioprevoznika...

Nastavak na Blic...

Nove muke u Egiptu: Srpski turisti 15 sati čekali let, molili za hranu i vodu

Izvor: Blic, 21.Avg.2012

Grupa turista iz Srbije više od 15 sati čekali na aerodromu u Hurgadi da poleti za Beograd, a za to vreme su, kako za “Blic” priča jedan od putnika, morali da mole za hranu i vodu. Oni su u Egiptu letovali preko agencije “Argus turs” koja kašnjenje objašnjava kvarom na avionu egipatskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.